Корнелия Нинова искаше изслушване на премиера, за да се покаже

...
Корнелия Нинова искаше изслушване на премиера, за да се покаже
Коментари Харесай

Нинова искала Борисов в парламента, за да се покаже в цялата си прелест, смята Ненков

Корнелия Нинова искаше чуване на премиера, с цел да се покаже в цялата си, в кавички, хубост. Това разяснява депутатът от ГЕРБ Александър Ненков в предаването „ Плюс – минус “ по Нова телевизия.

„ Не считаме, че нещо по-различно ще чуем в пленарната зала от премиера, който всеки ден приказва пред медиите. Това няма да помогне за облекчение на ситауцията “, съобщи националният представител.

И акцентира, че всеки ден министър председателят и Националният щаб за битка с ковид дават конференции и дават отговор в детайли на медийните въпроси, а това не е като президента, който „ да прочете едно изречение и да се скрие “.

Ненков е безапелационен, че Нинова е желала да си направи пиар.

Александър Сиди: Капитанът на кораба е Борисов

„ Тези съвещания биха имали смисъл, в случай че имаш опция. Парламентът може да се трансформира в един огромен развъдник на болест. Опозицията желае да си направи пиар “, разяснява още депутатът.

Той счита, че даже надълбоко в себе си опозицията знае, че по отношение на ковид държавното управление прави нужното. И посъветва всички да няма политически игри в тази обстановка.

„ Премиерът непрекъснато е идвал в Народното събрание. Не мисля, че в такава обстановка би трябвало да се събираме ненужно. Премиерът няма откакво да се крие. Всеки Божи ден съвсем му задават и много неуместни въпроси. Виждате, че дори, по този начин и със издръжливост дава отговор на тях “, сподели още Ненков.

На въпрос за какво депутатите се отхвърли от заплатите си, депутатът от ГЕРБ сподели, че още от началото на рецесията членовете на ГЕРБ са подхванали даравяне на средства за Министерството на здравеопазването.

Александър Ненков призна, че не знае дали ще има разхлабване на ограниченията в изключителното състояние. Този отговор ще пристигна от Щаба, на който разчита държавното управление, означи още депутатът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР