“Корнелия Нинова е треньорът на БСП. Преди нея БСП имаше

...
“Корнелия Нинова е треньорът на БСП. Преди нея БСП имаше
Коментари Харесай

ГЕРБ преписаха плана от “Визия за България” на БСП

“Корнелия Нинова е треньорът на Българска социалистическа партия. Преди нея Българска социалистическа партия имаше 11 следващи загуби. Тогава нямаше вътрешна съпротива, макар този факт. При управлението на Нинова, на всички избори Българска социалистическа партия има отчетливо повишение на резултатите - на парламентарни, европейски и локални избори, и изрично извоювани президентски избори, написа epicenter.bg.

Българска социалистическа партия ще стане първа политическа мощ на идващите избори.” Това съобщи националният представител от парламентарната група на “БСП за България” Иван Ченчев в предаването “Офанзива” по Канал 3, оповестиха от пресцентъра на партията.

“БСП има проект за възстановяване положението на България. “Визия за България”, направена от Българска социалистическа партия е доста преди “Националната тактика за стабилно развитие” на ГЕРБ. Две години и половина по-късно се появи версията им, в която има много преписани тези от нашия програмен документ.”, акцентира социалистът. Той посочи, че левицата има проект за развиване на обособените браншове: “И го направихме две години по-рано.”

Ченчев напомни на водещия Любо Огнянов, че предходната година Българска социалистическа партия е предложила в бюджета за спорт за актуалната година да се заложат 15млн. лева повече в две категории - “Спорт за високи постижения” и “Спорт за всички”. “А познайте какво се случва в бюджета на ръководещите за 2021г. - 15млн. лева повече в бюджета за спорт в тези две пера, с нашите оферти. И по това се вижда, че Българска социалистическа партия е същинска опция, тъй като за следващ път, това което предлагаме, ГЕРБ го взаимстват и го оферират, само че по-късно. Ако бяха го създали една година по-рано, в този момент щяхме да сме пооправили някои неща в спорта.”, бе безапелационен депутатът от Българска социалистическа партия.

“БСП няма да подаде ръка на ГЕРБ. Ние сме единствените, които от 4 години се борим против порочния модел, по който ГЕРБ и Борисов ръководят страната, както и против арогантното им държание.”завърши коментара си Иван Ченчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР