Корнелия Нинова е получила призовка да се яви на разпит

...
Корнелия Нинова е получила призовка да се яви на разпит
Коментари Харесай

Корнелия Нинова с призовка за разпит по сигнал на Кирил Добрев

Корнелия Нинова е получила призовка да се яви на разпит в прокуратурата. Това разгласи самата тя на брифинг през днешния ден. Нинова посочи, че призовката е по тъжба на Кирил Добрев , който първо беше изключен от участие в партията и Националния съвет, а по-късно възобновен от съда.

" Вчера получих призовка да се явя на разпит с юрист и да дава запис и протокол от Национален съвет на Българска социалистическа партия 28 август. За да разбираем какво сме говорили на партиен съвет. Това е по тъжба на Кирил Добрев, който беше изключен, само че съдът отхвърли да го впише ", заяви Нинова.

От нея било изтънчено още да връчи призовки и на още двама членове на Националния съвет, които също да се явят на разпит.

Според Нинова с това си деяние прокуратурата е взела " в свои ръце вътрешнопартийния прелом в Българска социалистическа партия ". Тя настоя, че Добрев не може да има искания, откакто е участвал на съвещанието и дори се е изказал два пъти.

Председателят на Българска социалистическа партия сподели още, че в продължение на години Бойко Борисов е отглеждал и хранил съпротива, а след него против ползите на партията е работил и служебният кабинет.

Корнелия Нинова разгласи, че няма да се яви на разпит и се обърна към прокуратурата с апел да я принудят да го направи.

" Няма да дава и един лист документ от партийни съвещания. Да заповядат, очаквам ги на " Позитано ". Няма да се явя на разпит. Има член от Наказателния кодекс, да го задвижат. Да дойдат и да ни отведат наложително за разпит, чакаме ги ", сподели Нинова и се закани да алармира всички вероятни български и европейски институции.
 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР