Корнелия Нинова е поканена в качеството си на вицепрезидент на

...
Корнелия Нинова е поканена в качеството си на вицепрезидент на
Коментари Харесай

Корнелия Нинова бе поканена на срещата на Президиума на Социалистическия Интернационал в Ню Йорк

Корнелия Нинова е поканена в качеството си на вицепрезидент на Социалистическия Интернационал да взе участие в срещата на Президиума на организацията с държавните и държавни ръководители от политическото семейство на съвещанието на Общото Събрание на Организация на обединените нации в Ню Йорк.

Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

За страдание тя няма да може да вземе присъединяване в диалозите защото на същата дата ще бъде хазаин в София на авансово уговорена среща с всички европейски посланици.Уважаеми господин Аяла, Скъпи Луис,Благодаря за поканата да вземам участие в срещата на Президиума на Социалистическия интернационал с държавните и държавни ръководители от нашето политическо семейство на съвещанието на Общото Събрание на Организация на обединените нации в Ню Йорк.

Оценявам високо значимостта на тематиките за дейно гарантиране на мир, резистентност и ценене на правата на индивида и главните свободи, актуалната интернационална конюнктура и международните провокации. За страдание няма да мога да взема присъединяване в съвещанието и диалозите.

На същата дата - 27.09.2018 година, съм хазаин в София на от дълго време проведена моя среща с всички посланици на страните членки на Европейския съюз. На нея ще дискутираме провокациите пред Европа в подтекста на интернационалните връзки и ще показва пред тях нашата визия за развиването на България и бъдещето на Европейския съюз.

Пожелавам на Вас и сътрудниците ползотворни и сполучливи диалози и оставам в очакване на идната ни среща.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР