Корнелия Нинова е обновила гардероба си и освен с маркови

...
Корнелия Нинова е обновила гардероба си и освен с маркови
Коментари Харесай

Нинова умили протестиращите с рокля за 1000 лева

Корнелия Нинова е обновила дрешника си и с изключение на с маркови костюми към този момент се разхожда и със скъпи рокли. За да изкаже съпричастност с протестиращите пред Народното събрание, соцлидерката излезе да чуе настояванията им, само че пременена в тоалет за 1000 лв., видя Tribune.bg.

Новото попълнение в дрешника на Нинова е на марката „ LUISA CERANO “, които пишат за себе си, че се въодушевяват от самоуверени дами с самостоятелен темперамент по целия свят. Така през днешния ден самоуверената Нинова упрекна ръководещите, че не чуват апелите на синдикати и протестиращи за по-високи приходи. Лидерката на Българска социалистическа партия изиска повече разноски за обществени заплащания, тъй като хората не могат да се оправят. Нинова с роклята за 1000 лв. изиска и повишение на пенсиите.

Корнелия Нинова от години е известна в политическите среди със скъпия си усет към облекла, бижута и чанти. Конкуренция й правеше само някогашната й колежка Мая Манолова, само че Нинова несъмнено към този момент може да се похвали с по-скъп и дизайнерски дрешник.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР