Корнелия Нинова е на среща с кмета на Перник, общински

...
Корнелия Нинова е на среща с кмета на Перник, общински
Коментари Харесай

Срещата на Корнелия Нинова с кмета на Перник започна при затворени врати

Корнелия Нинова е на среща с кмета на Перник, общински съветници и жители. Лидерът на левицата изненадващо отпътува за миньорския град в деня, в който локалните се готвят за протестно шествие и молебен за вода.

Перник

В 9 часа стартира срещата сред Корнелия Нинова, кмета, общинските съветници и жителите. До момента няма повече информация, защото срещата е при затворени порти.

Преди два дни и министър председателят Бойко Борисов беше в града на среща с жителите, още веднъж във връзка водната рецесия, а през днешния ден в 12:30 часа потегля протестно шествие на жители от инициативния комитет " Спаси Перник ", което алегорично ще тръгне от съда в Перник, тъй като жителите от този предприемчив комитет споделят, че желаят съд и наказване за всички, които са отговорни за водната рецесия. Освен това те упорстват да бъде заменен и шефът на ВИК-дружеството. Хората ще бъдат облечени алегорично в жълти спешни жилетки, а протестното им шествие ще приключи с молебен за вода в църквата в Перник, тъй като както стана ясно, макар че водата не е инфектирана с ешерихия коли, притокът в язовир Студена към момента е по-малко от разхода.
 Корнелия Нинова ще се срещне с кмета на Перник Корнелия Нинова ще се срещне с кмета на Перник
Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ще се срещне с кмета на Перник Станислав Владимиров, с общинските съветници от левицата и с жители, оповестиха от...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР