Корнелия Нинова е изпратена под прикритие в БСП, за да

...
Корнелия Нинова е изпратена под прикритие в БСП, за да
Коментари Харесай

Бивш СДС министър: Изпратихме Нинова под прикритие в БСП, за да я ликвидира

Корнелия Нинова е изпратена под прикритие в Българска социалистическа партия, с цел да ликвидира изцяло партията. Тази версия стартира Валентин Василев, някогашен министър на търговията и туризма в кабинета на Иван Костов. Василев твърди, че персонално е бил отдаден в „ тази интервенция “ и тя е възмездие за внедрените от Българска комунистическа партия сътрудници на Държавна сигурност в редиците на Съюз на демократичните сили. Той знае какво приказва – въпреки всичко като министър е подписвал заповедите за назначение на Нинова първо в Съвета на шефовете на „ Техноимпекс “, по-късно за назначението й за изп.директор, а най-после – и за приватизацията му от Нинова и сие.

Ето цялостния текст на признанието на Валентин Василев, оповестено във Facebook профила му:

„ Когато създавахме Съюз на демократичните сили преди повече от 30 години, Българска комунистическа партия внедри в структурите ни сътрудници на Държавна сигурност, елементарни доносници, та даже и цяла партия от „ осъзнали се “ комунисти – АСП. Докато разберем кой кой е, тези хора нанесоха непоправими вреди на нежната ни народна власт.

Ние обаче не им останахме длъжни – десетина години по-късно им изпратихме под прикритие Корнелия Нинова. Като отдаден в тази интервенция мога да ви кажа единствено едно – дамата си прави съвършено работата – най-вече след година ще ги ликвидира изцяло! “.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР