Корнелия Нинова е била в кабинета на председателя на НС

...
Корнелия Нинова е била в кабинета на председателя на НС
Коментари Харесай

Каримански: Нинова е била в кабинета на Ива Митева да настоява за актуализация на НЗОК и ДОО |

Корнелия Нинова е била в кабинета на ръководителя на Народно събрание Ива Митева и е настояла, когато е трябвало да върне мандата, че ще го направи, в случай че се направи изключително съвещание за дребните бюджети – НЗОК и ДОО. Това е жестока политическа, интригантска система от старите партии, в която младежите няма по какъв начин да се припознаят ".

Това съобщи депутатът от ИТН Любомир Каримански пред бТВ, като посочи, че Митева му е разрешила да опише това.

Относно изявлението на Дончева от по-рано за Слави Трифонов и Има Такъв Народ Каримански попита в случай че Дончева е знаела, че Трифонов и партията му работят със задкулисието, тогава какво е търсела като посетител в предаванията на телевизия 7/8.

" След като е знаела, че Слави Трифонов от години взаимодейства с политическото задкулисие, за какво Дончева беше негов посетител. Това е един политик, който 30 години не донесе нищо ", безапелационен е депутатът.

Каримански разяснява и слуховете, че му е предлагано да оглави Българската национална банка: " Никога парламентарната група на ИТН не е обсъждала кандидатура за Българска народна банка. Никой не ми е предложил ", сподели още ръководителят на Бюджетната комисия.

По думите му тя е излъгала, че финансовият министър Асен Василев не е взел участие актуализацията на Бюджет 2021. " Как може да имаме вяра на един политик, който 30 година не донесе нищо в политиката. Какъв беше приносът на Дончева от командировката ѝ във Виена? Аз бих я оприличил на токсичен плевел, който задушава ", добави той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР