Корнелия Нинова би трябвало сега да е големият победител, тя

...
Корнелия Нинова би трябвало сега да е големият победител, тя
Коментари Харесай

Румен Овчаров: Войната вътре в партията провали Корнелия Нинова

" Корнелия Нинова би трябвало в този момент да е огромният победител, тя завоюва и вътрешнопартийна борба. Нейната политика към този момент е възприета от цялата страна, само че в действителност това докара до най-лошите резултати на Българска социалистическа партия. Тя направи неточности, това изтощи партията и нея. Избирателите не асоциираха Българска социалистическа партия с смяната. Войната вътре я провали ", това сподели в предаването " Денят онлайн с Наделина Анева " по NOVA NEWS Румен Овчаров, член на Народно събрание на Българска социалистическа партия, някогашен енергиен министър.

Той добави, че с преизбирането на президента Радев е изпълнена задача номер едно, втората е да се сформира държавно управление и в случай че това не се случи, може да се " даде въздух " на това, против което е имало битка и митинги.

" Няма аргументи Корнелия Нинова да не води договаряния от името на Българска социалистическа партия за сформиране на държавно управление. Темите Северна Македония и Истанбулската спогодба няма да са препъникамъните за сформиране на ново ръководство ", безапелационен е Румен Овчаров.

Според него чак в този момент хората стартират да осъзнават, че гаврата с природата е необратим развой, само че добави, че и гаврата с човешката природа - също е подобен.

" Несериозно е да се твърди, че Румен Радев се пробва да узурпира цялата власт, и то от човек, който държеше всички лостове в ръцете си, без Президентството ", сподели още социалистът.

" Новите политици имат предпочитание да чуват специалисти. Това не бе по този начин с предходното ръководство ", регистрира Овчаров.

Относно идното в енергетиката, Румен Овчаров съобщи, че в идващите 20 години не би трябвало да се приказва за живота на пети и шести блок на АЕЦ " Козлодуй ". Той призна, че затварянето на „ Мариците “ е неизбежно.

Според него няма да има проблем с високи сметки за ток при започване на 2022 година.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР