Корне спря удивителната серия на Швьонтек и я изхвърли от

...
Корне спря удивителната серия на Швьонтек и я изхвърли от
Коментари Харесай

Ига Швьонтек: Тревната настилка все още е като пъзел за мен

 Корне спря удивителната серия на Швьонтек и я изхвърли от Корне спря удивителната серия на Швьонтек и я изхвърли от "Уимбълдън "
„ Какво мога да кажа? Знам, че не играх добър тенис. Доста бях объркана във връзка с тактиката. Като стабилен състезател, Ализе се възползва доста добре. Определено не се показах на равнище “, разяснява Швьонтек след срещата.

„ Обикновено имам проект и знам какво да трансформира, само че в този момент не се получи. Просто бях объркана. На тревна настилка всичко се случва доста бързо. Като цяло този сезон съм по-агресивна и държа самодейността, само че тук не можех да управлявам топката. Трябваше малко да забавя темпото. Когато във втория сет пробвах да трансформира това, просто не се получи “, добави Ига Швьонтек.

Преди Откритото състезание на Англия 21-годишната полска тенисистка не взе присъединяване в предварителен шампионат на трева и съобщи, че тази настилка към момента е като пъзел за нея. „ Опитах доста неща, за са се усещам по-добре на тревни кортове, само че към този момент нищо не сработва. Така че случилото се е разумно. Ако нещата не се получават на подготовка, няма да се получат и на мачовете “, добави Швьонтек.

По мотив прекратена серия от 37 победи, тя съобщи, че е удовлетворена, че е съумяла да направи такава поредност.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР