Кормак Рот, музикант и син на филмовата звезда Тим Рот,

...
Кормак Рот, музикант и син на филмовата звезда Тим Рот,
Коментари Харесай

Рак уби сина на големия Тим Рот

Кормак Рот, музикант и наследник на филмовата звезда Тим Рот, е умрял едвам 25-годишен след борба с рака. Днес фамилията оповести гибелта му, която е настъпила на 16 октомври.

" Той беше дива, електрична топка сила и духът му бе изпълнен със светлина и добрина ", пишат родителите му Тим и Ники Рот. " Колкото беше див, Кормак беше също олицетворение на добротата. Нежна душа, която носеше толкоз доста благополучие и вяра на хората към него. Мъката идва на талази, дружно със сълзите и смеха, когато мислим за това прелестно момче и неговите 25 години и 10 месеца. Обичаме го. Ще го носим с нас, където и да сме ". 

Кормак Рот бе надарен китарист, композитор и продуцент, ученик на колежа Бенингтън, оповестява Variety. Точно преди година, през ноември 2021 година, той заяви в своя Инстаграм профил, че е диагностициран с напреднала фаза на рак. " Изгубих половината от слуха си, 30 кг от тежестта си, увереността си, и ще продължа по този смъртоносен път, до момента в който съумея да го спря някак ", написа Кормак, уточнявайки, че заболяването не е лишила волята му за живот и любовта му към музиката. 



Кормак Рот издаде албума си Python пред 2018 година, а през 2020-а написа музиката за кино лентата " Нов ред " на мексиканския режисьор Мичел Франко.

Английският артист Тим Рот е звезда от филми като " Криминале ", " Малката Одеса ", " Легенда за пианиста ", " Планетата на маймуните ", " Омразната осморка ", " Шан-Чи и легендата за десетте пръстена ". Снима се при режисьори като Куентин Тарантино, на който е любим, Уди Алън, Франсис Форд Копола, Джузепе Торнаторе, Тим Бъртън, Михаел Ханеке.

Рот се дами за Ники Бътлър през 1993 година и имат двама сина - Тимъти Хънтър и Кормак, кръстени на обичаните създатели на двойката – Хънтър С. Томпсън и Кормак Маккарти. Рот има и още един наследник от предходна връзка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР