Кормак Рот, музикант и син на филмовата звезда Тим Рот,

...
Кормак Рот, музикант и син на филмовата звезда Тим Рот,
Коментари Харесай

“Дива енергия и въплъщение на добротата”. Почина 25-годишният син на Тим Рот

Кормак Рот, музикант и наследник на филмовата звезда Тим Рот, е умрял на 16 октомври, едвам на 25 години. Кормак води борба с рака,пише The Guardian.

„ Той беше дива, електрична топка сила и духът му бе изпълнен със светлина и добрина. Колкото беше див, Кормак беше също олицетворение на добротата. Нежна душа, която носеше толкоз доста благополучие и вяра на хората към него. Мъката идва на талази, дружно със сълзите и смеха, когато мислим за това прелестно момче и неговите 25 години и 10 месеца. Обичаме го. Ще го носим с нас, където и да сме ", пишат родителите му Тим и Ники Рот.

Рот разгласи, че е диагностициран с рак в своя профил в Инстаграм. Там той споделя, че заболяването еотнела половината от слуха му, 30 кг от тежестта и увереността му. „ Животът е къс “, написа той. „ Това е безпорядък. И в никакъв случай не знаеш по кое време ще си ти. Бъдете здрави и отидете на доктор ", написа той.

В последната си обява, видео, споделено през август, той благодари на своите почитатели за тяхната поддръжка. „ Невинаги можетеда избиратесъдбата си “, сподели той. „ Не постоянно можете да избирате бъдещето си. “

Кормак Ротиздаде албума Python през 2018 година, а през 2020 съумява да напише музиказа кино лентата на Мишел Франко от 2020 година „ Нов ред “.

Семейството му го назова „ извънредно талантлив и невероятен музикант, чиято пристрастеност и обич към правенето на музика датира от времето, когато китарата му била по-голяма от него “.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР