Корицата на италианския Плейбой Петя Богданова изгрява в ефира на

...
Корицата на италианския Плейбой Петя Богданова изгрява в ефира на
Коментари Харесай

Наш еротичен модел на работа при Берлускони

Корицата на италианския " Плейбой " Петя Богданова изгрява в ефира на телевизионната компания на някогашния министър председател " Медиасет ". Новината показа пред " България Днес " родената в Карлово и живееща в Милано родна хубавица.

В последните няколко дни на март еротичната моделка е снимала реклами и фрагменти за първокласни круизни кораби, плавали към Сардиния. Цяла седмица Петя е останала на гигантския кораб, с цел да бъде приключен по най-прецизния метод снимачният развой.

Ролята на Богданова е на авторитетна клиентка, а в 7-дневните фотоси дружно с Петя взе участие и Мис Италия Алис Сабатино.

Преди това карловката има нова обич зад граница и това е прочут мафиот, търсен къде ли не от полицията. Действието не се развива в действителния живот, а в нов филм, в който нашето момиче се снима и стартира да натрупа солидна кинокариера в чужбина. Лентата се споделя " Сляпа точка ", снима се в Германия и се продуцира от една от най-известните международни компании.

" Говори се за мафията, разпространяването на опиати и полицията. Моята роля е на модел от Източна Европа - гадже на мафиот, която доста обича празненствата и нощния живот. Но не мога да разгадавам повече елементи ", показа пред " България Днес " Богданова.

Междувременно цяла Италия трепери за Силвио Берлускони, който бе приет в болница в сряда по обяд за повторно през последните 10 дни. Диагнозата му е левкемия. Неприятното събитие стана незабавно вест №1 на Апенините и бе разнесена по целия свят. А обичаният от болшинството италианци и уважаван в този момент даже от съперниците си тв магнат и изтъкнат политик бе засипан с пожелания за бързо излекуване от близо и надалеч.

" Оправяй се дребничък, искам ти от цялото си сърце здраве ", насочи в обществените мрежи и Дарина Павлова мисли за изцеление на някогашния министър председател. Двамата бяха близки преди години, а Павлова взе участие във всеки рожден ден на италианския магнат.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР