Коричащият се в Airbnb Тори, който се похвали, че е

...
Коричащият се в Airbnb Тори, който се похвали, че е
Коментари Харесай

Конфликтният Тори в Airbnb се издига от дарител, който даде на Майкъл Гоув 20 000 британски лири

Коричащият се в Airbnb Тори, който се похвали, че е намерил дом в изборния регион, в който се издига, се издига от партиен донор, може да бъде разкри.

Ед Макгинес беше подиграван онлайн, откакто театралничи с връзка ключове на входната врата на новото си жилище в Съри Хийт, където се надява да наследи Майкъл Гоув.

Преди две седмици той написа в Туитър: „ Ами от през днешния ден към този момент съм резидент на отделението на Сейнт Пол! Както доста от вас ще оценят, Майкъл Гоув се отдръпна с къс период, с цел да ме избере, и е мъчно да се откри място толкоз бързо. “ Но онлайн детективи видяха, че парцелът към момента е в листата на Airbnb.

Г-н Макгинес настоя, че това е „ някогашен Airbnb, който в този момент ангажирам, до момента в който виждам да закупувам “. В изказване за Mirror той сподели: „ Да получа място в границите на 100 часа откакто съм определен е ужасно достижение и показва моя ангажимент към Surrey Heath. Предполага се, че хазяинът я е имал в листата в Airbnb и не я е премахнал незабавно, щом се нанесох. "
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР