Кори Гоф намери начин да се абстрахира от напрежението и

...
Кори Гоф намери начин да се абстрахира от напрежението и
Коментари Харесай

Гоф: Това е най-тежката част от сезона


Кори Гоф откри метод да се абстрахира от напрежението и високите упования през 2022-ра, само че все пак тежкият и дълъг сезон стартира да оказва въздействие и над нея.

Американката взе участие на сингъл и на двойки в Сан Диего и би могла да играе на най-вече още два шампионата до края на годината.

Тийнейджърката стигна до край на Ролан Гарос (отново самостоятелно и при тандемите), само че макар триумфите към този момент гледа с очакване към идващия януари:

„ Със сигурност считам, че това е най-тежката част от сезона за всички, “ сподели тя пред Eurosport.

„ Турнирите от Големия шлем завършиха и просто се опитваш да достигнеш до края на годината, виждаш финалната линия. Мотивирана съм да я завърша допустимо най-добре. Доволна съм, че Сан Диего е началото на края, “ добави Коко.

Положителното за Гоф е, че е намерила салдото сред усърдната работа върху играта си и свободното време. Тя посети TwitchCon през седмицата, с цел да следи някои от най-големите стриймъри в света.

„ Преди година или даже преди няколко месеца никога не бих отишла на TwitchCone преди шампионат, тъй като си мислех, че би трябвало да концентрирам напълно живота си върху тениса, “ разяснява тя смяната в настройката си.

„ Сега осъзнах, че имам и други ползи и няма нищо неприятно да приема това. Започнах да подобавам по този метод в Париж и видях, че резултатите ми се усъвършенстваха. Осъзнах, че съм правила противоположното на това, от което се нуждая. “
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР