Кори Гоф безспорно ще бъде считана за един от големите

...
Кори Гоф безспорно ще бъде считана за един от големите
Коментари Харесай

Кори Гоф: Най-важното е да съм щастлива

Кори Гоф несъмнено ще бъде считана за един от огромните любимци на идния Уимбълдън. По-рано през сезона, американката доближи до финала на Ролан Гарос и в този момент ще се надява на ново мощно показване в третия за годината шампионат от Големия шлем.

Сега обаче, 18-годишната тенисистка описа малко повече за живота си и какъв брой мъчно е било за нея да се трансформира в това, което е през днешния ден.

„ Когато бях по-малка имах доста сложни моменти. Считах, че най-важното е да надвивам и няма нищо по-значимо от това. Започвайки кариерата си, единствено на 15 непрекъснато си мислих, че би трябвало да спечелвам, че единствено по този начин хората ще ме обичат и почитат. Натоварвах се с непотребни упования и това доста ми тежеше. Сега, години по-късно съзнавам, че съм била луда да предизвиквам сходни неща на душeвността си. Аз същински чувствам поддръжката на хората и виждам, че те са до мен, каквото и да се случва, без значение дали ще печеля или изгубя на корта. Осъзнах, че най-важното е да съм щастлива и да бъда удовлетворена от това, което върша в живота си “, сподели Гоф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР