Кори Андерсън направи своя дебют в Bellator. Бившия боец на

...
Кори Андерсън направи своя дебют в Bellator. Бившия боец на
Коментари Харесай

Кори Андерсън дебютира в Bellator с нокаут над Манхоф

Кори Андерсън направи своя дебют в Bellator. Бившия войник на UFC показа клетката с опитният деец Мелвин Манхоф в основната борба нa Bellator 251, което се организира в Кънектикът. Битката им беше в полутежка категория.

В срещата Андерсън заложи на своя жанр, който включва много събаряния и граунд енд паунд. Манхоф не успяваше да се опълчи на Кори, който го сваляше на земята и го постановяваше. Андерсън съумя да вкара в пъти повече удари от своя противник.

Първия рунд протече под диктовката на Кори. Във втория рунд той още веднъж заложи на тази тактика, която явно даваше резултати. Андерсън придвижи багра на земя, където вкара мощни удари с лакти на Манхоф и му отвори аркада. Мелвин беше в глуха отбрана и рефера спря багра в средата на втория рунд.

С тази победа Кори се връща към триумфите, откакто идваше със загуба от Ян Блахович. Андерсън печели 5 от последните си 6 борби и се приближи до купата в категорията. Мелвин от своя страна губи серия от 2 следващи победи. Ето видео от събитието:
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР