Корейците официално представиха новия си флагман Samsung Galaxy Z Fold

...
Корейците официално представиха новия си флагман Samsung Galaxy Z Fold
Коментари Харесай

Samsung представи нов флагман при сгъваемите смартфони. Вижте и цената му

Корейците публично показаха новия си флагман Samsung Galaxy Z Fold 4. Устройството ще бъде пуснато в продажба на 26 август. Любопитното е, че цената му не е по-висока от тази на предшественика. Galaxy Z Fold 4 ще се продава за сумата от $1 799.
`Samsung

Z Fold 4 е с няколко милиметра по-широк и разполага с 6.2-инчов 120Hz външен OLED екран с резолюция 2316x904 пиксела. Вътрешният екран също е станал по-широк. Той е 7.6-инчов OLED екран с разграничителна дарба 2 176 × 1 812 пиксела и периодичност 120 Hz. Дебелината на устройството не се е трансформирала доста.
`Samsung

Другите спецификации включват процесор Snapdragon 8+ Gen 1, 12GB RAM, 256GB памет и 4400 mAh батерия с 25W зареждане. Защита от прахуляк не е планувана, само че смарт телефонът може да бъде потънал във вода за 30 минути. Има скенер за пръстови отпечатъци в профил на бутона за зареждане и също по този начин поддържа Wi-Fi 6E.
`Samsung

Смартфонът има три задни камери: 50MP главен датчик от Galaxy S22, 12MP ултраширокоъгълен обектив и 10MP телефото обектив с тройно нарастване. Работено е и по сгъваемата част на смарт телефона, за която се твърди, че също е усъвършенствана.

Едновременно с тази премиера се състоя и представянето на другия сгъваем смарт телефон Flip 4. Повече за него вижте .
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР