Корейският производител на луксозни автомобили Genesis, който е собственост на

...
Корейският производител на луксозни автомобили Genesis, който е собственост на
Коментари Харесай

Genesis пусна нов спортен бранд

Корейският производител на първокласни коли Genesis, който е благосъстоятелност на Hyundai, разгласи основаването на нов суббранд, който ще основава спортни коли. Анонсът пристигна в навечерието на ревюто в Ню Йорк, а името на подразделението ще бъде Magma.

Първата кола в гамата ще бъде в много лимитирана серия и ще съставлява осъвременена версия на седана G80, наречена G80 Magma Special. Предполагаме, че мощността ще идва от 3,5-литров V6 на Genesis с 409 к.с. Не че има огромно значение за потребителите в Европа, защото тази кола ще се продава извънредно и единствено в Близкия изток.

За останалата част от света първият допир с Magma ще пристигна под формата на модела GV60 Magma. Официалната информация за него е много малко, само че чакаме той да получи част от подобренията, които видяхме при Hyundai Ioniq 5 N.

 width=

" Genesis Magma показва вълнуваща опция за разширение на границите на продуктивността и лукса посредством нови тълкования, " разяснява един от шефовете на Genesis Люк Донкерволке. " Марката ще продължи да разкрива пробни концепции с деликатно разглеждане както на софтуерните, по този начин и на естетическите детайли. Докато скоростта и продуктивността са значими, програмата Genesis Magma ще огледа и оттатък тях, давайки приоритет на преживяването при шофиране, с цел да възпламени насладата от спортното шофиране с комфорт без изпитание. "

Източник: dizzyriders
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР