Корейската компания SsangYong представи своя най-нов модел, носещ името Torres.

...
Корейската компания SsangYong представи своя най-нов модел, носещ името Torres.
Коментари Харесай

SsangYong Torres е луксозен джип с ниска цена

Корейската компания SsangYong показа своя най-нов модел, носещ името Torres. Високопроходимият автомобил е позициониран сред Korando и Rexton в гамата на компанията и се отличава със своят „ твърд “ външен тип и забавна визия и първокласно лъчение. В екстериора можем да открием дизайнерски език на няколко разнообразни марки, като виждаме тънки дневни светлини с необикновена форма, дребна решетка в жанр Jeep и солидна предница с няколко отвора.
`SsangYong

Страничната линия се характеризира с раздути калници и джанти в размер до 20 цола, а върху C-колонките можем да открием кутии за предпазване в жанр Land Rover Defender. Задната част припомня на тази на Ford Explorer с забавно разположение на похлупак, симулиращ съществуването на аварийна гума.
`SsangYong

В интериора прави усещане потреблението кафява кожа за седалките, корите на вратите, кормилото и скоростния лост, както и черни пиано лак детайли в композиция с волан с забавна форма. Можем да намерим общо 3 екрана, един пред лидера, както и два в централната част за инфотеймънт системата и контролите на климатика. В взаимозависимост от равнището на съоръжение, Torres може да се похвали с амбиентно осветяване, обдухване на седалките, аудио система с шест представителя и други. Цената на базов модел стартира от към 20 хиляди евро.
`SsangYong

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР