Кореспондент на германската обществена телевизия ARD в Брюксел съобщи, че

...
Кореспондент на германската обществена телевизия ARD в Брюксел съобщи, че
Коментари Харесай

Шок в Германия! Обществена телевизия поиска оставката на Меркел

Кореспондент на немската социална телевизия ARD в Брюксел заяви, че малкия екран е поискала оставката на канцлера Ангела Меркел, съобщи " Флагман ".

Това се случва за първи път в историята на немската социална телевизия. Новината е оповестена и на формалния уебсайт на малкия екран. До това се стигна след коментар на неодобрение и гневни нападки към немския канцлер.

„ Европейски Съюз се доближава към разпад: в една от най-важните области на политиката на нашето време – въпросите, свързани с имиграцията - нищо не работи. Освен отправяне на евтини изказвания като " външните граници би трябвало в действителност да бъдат предпазени ", държавните и държавните ръководители не вършат нищо. Със сигурност това се отнася и за немския канцлер “, написа в изказването.

„ От 2011 и 2012 година броят на хората, които търсят леговище в Европа, постепенно, само че устойчиво нараства. Канцлерът до момента имаше зад себе си многочислената " европейска взаимност ". Под натиска на Меркел Европейски Съюз безмълвно се съгласяваше да приема бежанци. Но от есента на 2015 година, тя все по-малко може да разчита на " европейската взаимност ", се споделя още в документа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР