Кореспондент на Fox News е ранен при събиране на новинарски

...
Кореспондент на Fox News е ранен при събиране на новинарски
Коментари Харесай

Журналист на Fox News е ранен в Украйна

Кореспондент на Fox News е ранен при събиране на новинарски материали в региона на Киев, заяви каналът.

Fox News добави, че към този момент има „ доста малко детайлности “ и каналът се пробва да „ получи повече информация за случилото се “. Fox News не уточни името на потърпевшия сътрудник, само че някои от чиновниците на канала споделиха, че това е Бенджамин Хол, който интензивно отразява външнополитически въпроси и постоянно посещава събития на Държавния департамент на Съединени американски щати, оповестява РИА Новости.

Говорителят на Пентагона Джон Кърби по-късно „ изрази угриженост “ по отношение на пострадването на Хол, който „ се намира в болница и получава лекуване за раната си “, оповестява ТАСС.

Припомняме, беше обявено, че американският публицист Брент Рино е умрял в Украйна. Първоначално се предполагаше, че той работи за New York Times, само че изданието отхвърли тази информация. По-късно издателството Time съобщи, че Рено работи по техния видео план.

Американският фотограф Хуан Диего Арендондо, който придружаваше Рено, беше прострелян в гърба. Той описа, че в Ирпен снимали евакуацията на цивилни, прекосили са контролно-пропускателен пункт с попътна кола, обаче от контролно-пропусквателен пункт ненадейно са разкрили пукотевица по колата. Постоянният представител на Русия в Организация на обединените нации Василий Небензя уточни, че „ Ирпен е напълно следен от въоръжените сили на Украйна и частите на украинската „ тероборона “.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР