Корентен Муте се замеси в поредната спорна ситуация на корта.

...
Корентен Муте се замеси в поредната спорна ситуация на корта.
Коментари Харесай

Ще ти счупя главата: Муте вкуси от собственото си лекарство в Уинстън-Сейлъм

Корентен Муте се замеси в следващата противоречива обстановка на корта. Световният номер 68 бе в центъра на събитията и в тазседмичната ATP конкуренция в Уинстън-Сейлъм, където в първия кръг на шампионата, французинът се изправи против представителя на Колумбия и сегашен номер 236 - Николас Мехия.

Мачът приключи с триумф за по-високоранкирания тенисист - 7:6(5) 6:1. След финалната точка на седмия гейм от първия сет, приключил в интерес на някогашния представител на Муте, скандалният левичар изглеждаше очевидно неудовлетворен от държанието на противника си, който очевидно го е предиздвикал да вкуси от личното си лекарство.

1/8-финалистът от Ролан Гарос се обърна към съдията по време на почивката, заявявайки по какъв начин съперникът му го заплашил с това, че ще му счупи главата след въпросното разиграване. Стигна се до появята на супервайзера, само че дейности против Мехия не бяха подхванати, тъй като публично лице реши, че обидата не е ориентирана към самия Муте.

След триумфа си против Мехия, французинът не пропусна да показа мислите си към случилото се и в обществените мрежи. " Изглежда към този момент няма значение какво бива казвано, а кой в последна сметка го споделя " - написа международният номер 68, съгласно който неговият противник е трябвало да бъде неотложно дисквалифициран.

Припомняме ви, че точно Муте през предходната година налята на пердах на нашия Адриан Андреев след загубата си от него в Орлеан и това докара до изключването му от Френската федерация по тенис.

Източник: Punto De Break 

« I want to break his fucking face »
That’s what he said

Supervisor said it wasn’t for me
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР