Коренна промяна в играта, поведението на терена и резултатите, това

...
Коренна промяна в играта, поведението на терена и резултатите, това
Коментари Харесай

Важна среща в Миньор: Шефовете поискаха промяна, футболистите я обещаха

" Коренна смяна в играта, държанието на терена и резултатите ", това изиска клубното управление на Миньор (Перник) от футболистите на жълто-черните.

Разговорът бе част от извършената среща на стадион " Миньор " сред играчите, треньорското управление, градската администрация изпълнителният шеф на чуковете Велизар Димитров, както и част от водачите на агитката. На срещата, на която участва и кметът на Перник Станислав Владимиров бе подложен ултиматум пред футболистите, като задачата им е да покажат радикално друг образ на отбора още в идващите три мача.

От срещата стана ясно, че шефовете на клуба стоят твърдо зад наставника Христо Янев и треньорска рокада не стои на дневен ред, написаха от клуба на формалния си уебсайт.
 Христо Янев: Решението за моето бъдеще може да е доста елементарно
Христо Янев: Решението за моето бъдеще може да е доста елементарно

" Не се притеснявам`

В поддръжка на своя треньор се изрекоха и водачите на отбора, съгласно които виновността за незадоволителните резултати и слабата игра е напълно в състезателите.

По време на диалозите бе потушено и напрежението сред състезателите и последователите на клуба, като ултрасите се съгласиха, че " събличането на играчи " е прекомерно последна мярка, а в подмяна получиха увещание, че ще видят доста повече усърдие и сърцата игра по време на мачовете на Миньор (Перник).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР