Коремните мазнини са не просто загрозяващи фигурата, те са опасни

...
Коремните мазнини са не просто загрозяващи фигурата, те са опасни
Коментари Харесай

С тази вълшебна напитка ще се избавите от мазнините като с вълшебна пръчица

Коремните мазнини са не просто загрозяващи фигурата, те са рискови за здравето. Натрупването на мазнини в коремната област подготвя към диабет, сърдечносъдови болести, хормонален дисбаланс.  За да се отървете от коремните мазнини можете да опитате една потребна напитка, която има свойството да спомага за ускорение на метаболизма и редукцията на коремните мазнини, написа az-jenata.bg.

Тази вълшебна напитка има спомагателни изгоди за организма с изключение на топенето на коремните мазнини. Тя усъвършенства храносмилането, перисталтиката на червата, заздравява сърдечния мускул и има позитивни резултати върху кожата и косата.

Какво съдържа:
120 г люти репички
3 лимона
4 супени лъжици мед
2 супени лъжици канела
1 малко парче джинджифил

И това е забавно: Мед и канела смъкват килограми - четете тази и още потребни вести на zdrave.to

Как се подготвя:

Смесете репичките и джинджифила в блендера. Нарежете лимоните на едри части. Добавете и тях в блендера. Пуснете на междинна скорост, до момента в който сместа се раздроби добре. Прибавете меда, канелата и още веднъж пуснете. Ще се получи гладка сладка каша.
8 питиета, които топят коремните мазнини

Как се употребява:

Консумирайте по 1 супена лъжица два пъти на ден преди хранене. Правете това всеки ден в продължение на 3 седмици. Опитайте се да се предпазвате от консумация на нездравословни и калорични храни, с цел да подпомогнете процеса на ускорение на метаболизма.

Ако съумеете да спазите всички условия, резултати би трябвало да стартират да се появяват още след първата седмица.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР