Корабособственикът ни увери, че моряците и на двата кораба са

...
Корабособственикът ни увери, че моряците и на двата кораба са
Коментари Харесай

Събев: Българските моряци в Украйна са на защитено място

" Корабособственикът ни увери, че моряците и на двата кораба са допустимо в най-защитено място. Това съобщи министърът на превоза и известията Николай Събев за блокираните в украинско пристанище два плавателни съда с български моряци на борда, представен от БАТ.

По време на присъединяване си в блиц надзор в отрасловата парламентарна комисия министърът увери, че са взети всички ограничения, гарантиращи сигурността на моряците по време на престоя им. Двата плавателни съда, носещи имената „ Царевна “ и „ Рожен “, имат задоволително ресурси за идващите три месеца, стана ясно от думите на транспортния министър. Събев уточни още, че един от моряците е декларирал предпочитание да бъде евакуиран и след проведения кулоар от българската дипломатическа задача, към този момент се е прибрал у дома.

Другите не престават да бъдат на плавателните съдове. Той увери, че българската страна поддържа непрестанна връзка със притежателя и двамата капитани. „ Към този миг всичко е под надзор “, сподели още министър Събев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР