Кораб на ВМС на САЩ отговори на сигнал за помощ

...
Кораб на ВМС на САЩ отговори на сигнал за помощ
Коментари Харесай

Военноморските сили на САЩ отговориха на сигнал за помощ, след като израелски танкер беше заловен край бреговете на Йемен

Кораб на Военноморски сили на Съединени американски щати отговори на сигнал за помощ в неделя от обвързван с Израел танкер край крайбрежията на Йемен в неделя.

Съединени американски щати Военноморски личен състав от USS Mason, основан в Мейпорт унищожител от клас Arleigh Burke, предопределен за Източното Средиземноморие, отговори на сигнала за помощ от централния парк под либерийски байрак, носейки товар с фосфорна киселина в Аденския залив.

Корабът се ръководи от Zodiac Maritime, основана в Лондон интернационална компания за ръководство на кораби, благосъстоятелност на Zodiac Group на израелския милиардер Еял Офер.

Говорител на Zodiac сподели пред Fox News Digital, че корабът е издал a позвъняване за помощ към 6 часа сутринта UTC в неделя сутринта, в което се показва, че е бил нападнат от обвинени пирати, до момента в който е прекосявал през Международния целесъобразен директен кулоар (IRTV) на към 54 морски благи от крайбрежията на Сомалия.

В фотография без дата, оповестена от Zodiac Maritime, се вижда танкерът C...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР