Копията от книгата на английския принц се продават за 8000

...
Копията от книгата на английския принц се продават за 8000
Коментари Харесай

Руски художник обля мемоарите на принц Хари с афганистанска кръв

Копията от книгата на британския принц се продават за 8000 паунда, а парите от тях ще отидат за щедрост
25 копия от записките на принц Хари, покрити с кръвта на афганистанци, са изложени през днешния ден на показ в Уиндзор, оповестява БНР. Акцията е на съветският художник Андрей Молодкин и е митинг против разказите на принца, че е убивал бойци в Афганистан.

" Принц Хари се хвали, че убива неприятни хора като във видеоигра, омаловажавайки човешкия живот, след което осребрява тъжната история, с цел да продава книги за злоупотребата си с опиати, за половите си подвизи и убийства ", изяснява Молодкин.

Концептуалният художник, който употребява кръв и недопечен нефт, по-рано инсталира в лондонска черква като икона кървясъл портрет на Владимир Путин, употребявайки дарена му украинска кръв.

Художникът декларира за Скай нюз, че е покрил 25 копия от „ Резервен “ с човешка кръв и ги излага на показ в магазин. Копието може да се купи за 8000 паунда или 10 000 $.

Продажбата е планувана за 2 май в Лондон, дни преди коронацията на крал Чарлз III.

Парите ще бъдат дарени на афганистански благотворителни организации.

Руският художник, който е неприкрит антивоенен деятел, към този момент проектира статуя, цялостна с кръв, върху катедралата " Сейнт Пол " в Лондон, също в символ на митинг против разкритията на херцога на Съсекс за 25-те убийства в Афганистан.

Молодкин сподели, че част от кръвта, дарена му от афганистанци за неговите творби на изкуството, в този момент е била употребена за книгите на принца, наречени " Алтернативен Резервен ".

Pure Sheeping Madness for blood body serum to be used for this. Did he get this blood tested for all infectious diseases. Hoping people buying these books stay well and if not sue him! Copies of Prince Harry`s memoir smeared with Afghan blood to go on sale
— VSD (@DierdeV)
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР