Копейкин нарече досегашната коалиция Петков - нов ГЕРБ. В декларация

...
Копейкин нарече досегашната коалиция Петков - нов ГЕРБ. В декларация
Коментари Харесай

Копейкин мрачно: Иде глад и студ заради Промяната

Копейкин назова досегашната коалиция " Петков " - " нов ГЕРБ ". В декларация от името на групата на Костадин Костадинов " Възраждане " от трибуната тя се опитвала да унищожи страната поради жадност на власт.

" Задълбочаваха се рецесиите във всички сфери. А едни корумпирани бяха сменени от други корумпирани. Проветриви са единствено челните места в институциите ", размаха пръст той.

Според него " Промяната " подменила всички опити за същински промени. " Осем месеца на бюрата на групите не престават да стоят проблемите, обрисувани в предходната предизборна акция. Успяха единствено да закрият профилираното правораздаване, а това се случи таман с помощта на " Възраждане ", посочи Копейкин.

Той разкритикува още досегашните ръководещи, че неглижирали активността на националистите.

" Мнозинството пристигна със поръчки и обещания, които не извърши. А Конституцията ви служи единствено, с цел да се защитавате ", добави той. Ядосан, че никой не се грижел за бедния българин, на всичкото от горната страна, новото болшинство се пробвало да го въвлече и във войната на Русия против Украйна и го бил принудил да заплаща осигуровките за бежанците.

" Повечето българи живеят като бежанци в личната си страна, без да има война ", сподели още водачът на " Възраждане ". И очерта черна прогноза за апетит и мраз пред зимата поради наложените наказания против Русия и последвалата енергийна рецесия. А единственият излаз се криел в диалози с Москва.

Копейкин даде поръчка партията му да стане първа политическа мощ след вота наесен. " Новият и остарелият ГЕРБ ще отидат в предишното ", зарече се варненецът.

ТЕМА преди 1 час 3409 преди 2 часа 1215 преди 22 часа 1128
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР