Копенхаген приема Манчестър Сити на своя стадион Паркен в първи

...
Копенхаген приема Манчестър Сити на своя стадион Паркен в първи
Коментари Харесай

Копенхаген ще опита да направи сензация срещу Ман Сити на Паркен

Копенхаген приема Манчестър Сити на своя стадион " Паркен " в първи мач от осминафиналната фаза от Шампионска лига. Срещата е с начален час 22:00 и може да я наблюдавате НА ЖИВО на Gong.bg, където ще ви създадем съпричастни към сблсъка, като го проследим минута по минута.

Копенгахен бе огромната сензация в своята група в шампионата, откакто се класира втори пред отборите на Галатасарай и Манечстър Юнайтед. Прослувата цитадела на отбора " Паркен " е огромното оръжение на датчаните, като близостта на почитателите до терена основава неприятно чувство за противника. Копенхаген към този момент е срещал този противник на два пъти в европейските клубни шампионати на личен стадион, като няма проваляне до този миг.

Манчестър Сити продължава преследването на нов требъл, като пази своя трофей от предходната година. Тимът на Пеп Гуардиола е безапелационния любимец в конфликта и ще опита да реши всичко в първата среща, с цел да си обезпечи успокоение преди реванша в Манчестър. " Гражданите " са в чудесна форма, като са в серия от 10 следващи победи във всички шампионати.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР