Копенхаген е поредният клуб, който намери място в груповата фаза

...
Копенхаген е поредният клуб, който намери място в груповата фаза
Коментари Харесай

Нулево реми свърши работа на Копенхаген

Копенхаген е следващият клуб, който откри място в груповата фаза на Шампионската лига. Датчаните удържаха бойко 0:0 в гостуването си на Трабзонспор, само че това им бе напълон задоволително, откакто имаха преднина от 2:1 след първия дуел и по този начин те си осигуриха място в идващия стадий на конкуренцията.

Трабзон направи всичко по силите си, с цел да стигне до успеха, само че не се получи, а виновност за това има и вратарят Матю Райън, който направи няколко блестящи спасявания.

Първо Джанини излезе очи в очи с австралиеца, само че ударът му бе избавен. След това в 20-ата минута Андреас Корнелиус стреля рисково с глава, само че още веднъж Райън бе непробиваем.

През втората част още веднъж Корнелиус пропусна добра опция, а в края и Анастасиос Бакасетас шутира рисково, само че топката мина над напречната греда.

В последна сметка Копенхаген опази вратата си от попадение и по този начин си гарантра присъединяване в групите на Шампионската лига. Трабзонспор отпада от шампионата, само че ще може да се реваншира пред почитателите си в Лига Европа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР