Копенхаген е по-силен, но шансовете за победа в утрешния двубой

...
Копенхаген е по-силен, но шансовете за победа в утрешния двубой
Коментари Харесай

Ел Маестро: "Копенхаген" е по-силен, но шансовете са равни

" Копенхаген " е по-силен, само че възможностите за победа в утрешния дуел са 50:50, разгласи треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро. Двата тима излизат един против различен в първи мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Срещата е в четвъртък от 20:45 ч. на Националния стадион " Васил Левски ".

" Знам по какъв начин ще играем, нали това е моята работа. Този път ще се надигнем против тим, който като характерности е по-добър от нас. Ще се опитаме да дадем най-хубавото от себе си. Нашият отбор става все по-добре физически. Ще се опитаме да се надиграваме и в двата аспекта ", разяснява Ел Маестро.
Вратар с удивително избавяне против " Копенхаген " (ВИДЕО) Стен Грютебуст от "Одензе " даде образец на Витаутас Черниаускас
" На терена никой няма да мисли кой е любимец и кой е новобранец. Ако погледнете какво се е случило в Европа през последните 10 години, ще разберете, че са доста по-напред от нас. Ще използваме нашите мощни страни, само че никога не е добре да центрираме ".

Ел Маестро добави, че избира ЦСКА да семейства на " Българска войска " вместо на " Васил Левски ". " Нашият стадион ми хареса против " Рига " и " Адмира ". Феновете са доста по-близо до нас ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР