КОПЕНХАГЕН, Дания (AP) — Сигурността ще бъде засилена по време

...
КОПЕНХАГЕН, Дания (AP) — Сигурността ще бъде засилена по време
Коментари Харесай

Протестите, засилената терористична заплаха означават засилени мерки за сигурност на конкурса за песен на Евровизия в Швеция

КОПЕНХАГЕН, Дания (AP) — Сигурността ще бъде засилена по време на състезанието за ария на Евровизия идващия месец в южния шведски град Малмьо, заяви полицията в сряда, цитирайки демонстрации, които могат да доведат до вълнения и нараснала опасност от тероризъм в скандинавската страна.

„ Сигурността ще бъде строга “, сподели Петра Стенкула, шеф на полицейския регион в Малмьо, съгласно шведската телевизия TV4.

Пропалестински деятели, които желаят Израел да излезе от Конкурсът за ария на Евровизия разгласи огромни манифестации в центъра на Малмьо, на няколко километра (мили) от мястото на надпреварата в Малмьо Арена.

Миналата година Швеция увеличи равнището си на терористична опасност с една степен до „ високо “, четвъртото от пет равнища, за първи път от 2016 година на фона на влошаващата се обстановка със сигурността след скорошните изгаряния на Корана, които провокираха митинги в Мюсюлмански свят.

Полицията заяви в сряда, че е подадено заявление за образуване на проява в М...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР