КОПЕНХАГЕН, Дания (АП) — Дания държи двама души в ареста,

...
КОПЕНХАГЕН, Дания (АП) — Дания държи двама души в ареста,
Коментари Харесай

Дания разширява разследването за тероризъм, което съвпада с арестите на предполагаеми членове на Хамас в Германия

КОПЕНХАГЕН, Дания (АП) — Дания държи двама души в ареста, а други четирима са обект на следствие за тероризъм, сподели прокурор в петък, при положение, който съответства с един арест в Холандия и няколко в Германия на хипотетични членове на Хамас.

Докато Дания не сподели, че има връзка с Хамас, управляващите в Германия обявиха, че трима задържани там души са обвинени за подготовка за офанзиви против еврейски институции в Европа.

Датските управляващи споделят, че един човек е бил задържан в Холандия, само че не е ясно дали има връзки с следствието на Хамас в Германия.

Двамата обвинени, арестувани в Дания, получиха разпореждане да останат в предварителния арест до 9 януари. Местонахождението на останалите четирима и дали те не престават да бъдат търсени, не беше известно незабавно.

В четвъртък датската разследваща организация PET разгласи ареста на трима души по съмнение в скрит план за осъществяване на „ терористичен акт “. Един от тях е бил освободен, сподели прокурорът Андерс Ларсон рано в петъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР