Копачи и миксери за цимент скоро ще навлязат в полетата

...
Копачи и миксери за цимент скоро ще навлязат в полетата
Коментари Харесай

Балтийският акт за балансиране на заплахата от Русия

Копачи и миксери за цимент скоро ще навлязат в полетата на Естония, с цел да обезпечат доста военно усъвършенстване на източната граница на НАТО с Русия. Стотици подсилени бункери ще бъдат издигнати като част от нова отбранителна линия за отбрана на балтийските страни — и като цяло целия западен защитителен съюз — от съветска офанзива.

По-на юг Литва отваря повече от дузина по този начин наречени паркове за опълчване на подвижността, хранилища за съоръжение като противотанкови трудности, бодлива тел и бетонни блокове, които са предопределени да забавят евентуални нашественици. Латвия, сходно на другите две балтийски страни, и Финландия също сложиха огради по границите си с Русия или Беларус.

Работите са забележим знак за това по какъв начин сигурността в страните на първа линия на НАТО в този момент се дефинира от войната на Русия в Украйна. Руските сили осуетиха контранастъплението на Киев предишното лято и си върнаха самодейността на бойното поле. Балтийските водачи, които виждаха провалянето на Русия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР