Координаторът на ГЕРБ за Пловдивска област Георги Мараджиев и още

...
Координаторът на ГЕРБ за Пловдивска област Георги Мараджиев и още
Коментари Харесай

Пловдивският координатор на ГЕРБ е привикан на разпит в полицията

Координаторът на ГЕРБ за Пловдивска област Георги Мараджиев и още 10 души от Община Стамболийски са привикани на разпит във Второ районно.

Това се случва за повторно. Според пресцентъра на партията повода са "репресиите на Министерство на вътрешните работи по време на изборите ".

Георги Мараджиев е и кмет на Община Стамболийски.

Председателят на Общинския съвет в Стамболийски Стоян Богданов, който също е от партия ГЕРБ, е получил призовка да се яви в полицията на следващия ден. "Пише, че ще ме разпитват в качеството ми на очевидец, не знам защо става дума ", съобщи Богданов за.

На 10 ноември м. година Икономическа полиция направи опит да обискира магазина на някогашния общински консултант от ГЕРБ Тодор Гьошев в Ново село, само че униформените бяха спрени с обсада. Гьошев е някогашен общински консултант от ГЕРБ в Стамоблийски. "Събрахме се пред магазина и попитахме чиновниците на Икономическа полиция каква е повода за полицейското наличие. Нищо не ни обясниха и ние не ги допуснахме. Така ще действаме при всеки опит за заплашване на наши хора ", изясни тогава Мараджиев.

По информация на "24 часа " точно участниците в тази жива верига са извикани на разпит във Второ районно през днешния ден.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР