Конзолната класика Shenmue (определение, което е излишно предвид, че всички

...
Конзолната класика Shenmue (определение, което е излишно предвид, че всички
Коментари Харесай

Shenmue 1 и 2 с официален римейк за PS4, Xbox One и РС

Конзолната класика Shenmue (определение, което е ненужно поради, че всички класики са конзолни игри) и нейното продължение публично ще станат налични за настоящите платформи с римейка на игрите, обявен от SEGA.

Двете заглавия ще се оферират в пакет , а подобренията включват японско и британско озвучение, ново ръководство и други

Създадена и продуцирана от легендата Ю Сузуки, истинската Shenmue се появи за Dreamcast през 1999 година и провокира гражданска война в гейминга и това по какъв начин би трябвало да наподобява един съвременен отворен и жив свят доста преди GTA III да се трансформира в освен това от бегла концепция в нечия глава. През 2001 година излезе Dreamcast 2 за истинския Xbox, само че по-късно поредицата мина на назад във времето. И двете игри имаха новаторски детайли като QTE, изменящо се време, NPС-та със свои задания и занимания, мини-игри, цикъл денонощно и други

Историята в Shenmue се върти към младия занаятчия на бойни изкуства Рио Хазуки, който отива в Хонконг, с цел да търси килъра на татко си.

Междувременно чакаме и Shenmue 3, която ще бъде издадена от компанията Deep Silver за PlayStation 4 и районен съд – иронично, поради че поредицата стана фамозна на първо място на истинския Xbox, само че към този момент Xbox One версия не е планувана. Набелязан е и премиерен прозорец за играта, въпреки и много условен. Това е втората половина на 2018 година, тъй че ще би трябвало да се въоръжим с още много самообладание.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР