Конвой с хуманитарна помощ от ОАЕ за жителите на ивицата

...
Конвой с хуманитарна помощ от ОАЕ за жителите на ивицата
Коментари Харесай

Конвой с хуманитарна помощ от ОАЕ за Газа пристигна на граничния пункт Рафах

Конвой с филантропична помощ от ОАЕ за жителите на линията Газа дойде на граничния пункт " Рафах ", съобщи новинарската организация на ОАЕ – УАМ.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 1390
Подкрепата е част от годишната зимна акция на ОАЕ, озаглавена " Бъди тяхната топлота ", в поддръжка на палестинците, които са изправени пред суровата зима в изискванията на продължаващия спор в линията Газа.

Конвоят, който се приготвя да влезе в линията Газа, се състои от 10 камиона, пренасящи към 1,65 милиона зимни облекла и одеяла за жителите на Газа. Подкрепата е предопределена най-много за най-уязвимите хора, които са в бежански лагери и са изправени пред тежки метеорологични условия.

Кампанията е в символ на взаимност с палестинските деца и фамилии, наранени от продължаващата война в линията Газа. Тя цели да облекчи тежкото филантропично състояние и страданията на най-уязвимите групи, най-много на децата.

Тази бърза реакция на тежкото състояние в Газа е образец за дългогодишния ангажимент на ОАЕ да поддържат палестинския народ. Той акцентира непоколебимите филантропични правила на страната и твърдата решителност да поддържа своите братя в сложни моменти.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР