Конвертира нормално и HD видео, сваля също онлайн видео и

...
Конвертира нормално и HD видео, сваля също онлайн видео и
Коментари Харесай

HD Video Converter Factory Pro – поддържа над 300 формата

Конвертира обикновено и HD видео, смъква също онлайн видео и го преобразува за гледане офлайн на всевъзможни устройства

В последната версия на HD Video Converter Factory Pro е добавена опция за събаряне и конвертиране на видео от YouTube

На пазара са налични голям брой стратегии за конвертиране на видео, както безвъзмездни, по този начин и платени. Несъмнено, един от най-впечатляващите артикули е HD Video Converter Factory Pro на компанията WonderFox.

Този програмен продукт за превръщане на видео поддържа над 300 кодеци , включително най-новите H265 (HEVC) и VP9. Изходният файл е по-малък като размер, като в същото време резервира истинското високо качество.

HD Video Converter Factory Pro може да конвертира многоканално HD видео M2TS, MKV, AVCHD, HDTV BDAV и MPEG-TS, HD-видео от камери и други формати в обикновено видео, а също по този начин преобразува видео от формат SD (Standard-Definition) във формат HD (High-Definition) като HD MP4, HD MKV, HD AVI, HD MTS, HD TRP и даже 4k.

Благодарение на интегрираната технология за 5X компресиране, HD Video Converter Factory Pro понижава размера на изходния файл при конвертиране на HD към SD видео с минимална загуба на качество. Така можете да освободите сторидж пространство на своето устройство. Освен това, по време на конвертирането, програмата задава оптимални параметри за необятен набор от устройства и HDTV.

Конвертирането на видео с HD Video Converter Factory Pro е извънредно елементарно – единствено с три стъпки

HD Video Converter Factory Pro включва и професионален аудио конвертор с поддръжка на Dolby 5.1 Surround Sound, DTS Audio и формати без загуба на качество като WAV, FLAC и ALAC. С високата си скорост на конвертиране, този програмен продукт ще ви спести и скъпо време.

Програмата е проектирана да се възползва от преимуществата на компютърния хардуер, като поддържа мулти-CPU и Hyper Threading интервенции, включително технологиите на Intel, Nvidia и AMD. Благодарение на неповторимия енкодер и пакетния режим, конвертирането се форсира до 50X, при 60 фрагмента в секунда (fps).

Нещо повече, благодарение на софтуера на WonderFox можете да свалите HD видео от YouTube и да го преобразувате във формати MP3, MP4 и AVI. Програмата поддържа даунлоуд даже на 4K, VR и 360-градусово видео, което може да се конвертира във формат за възпроизвеждане на всяко портативно устройство. Режимът за пакетно събаряне оказва помощ при ръководство на доста задания

С неповторимата си технология, HD Video Converter Factory Pro конвертира обикновено и HD видео, включително 4K, H265 и VP9, във всеки различен формат, икономисва време и сторидж пространство

В допълнение, HD Video Converter Factory Pro включва редица потребни принадлежности , да вземем за пример за изрязване и унищожаване на нежелани елементи от видеото, разбъркване на файлове и основаване на видеоклипове, прибавяне на резултати, задаване на параметри като бляскавост, мозайка, замъгляване и други

Можете да ползвате този видео конвертор изцяло гратис . Разработчикът WonderFox дава пълнофункционална версия на продукта като подарък за читателите на TechNews.bg. В интервала до 8 декември всеки може да си смъкна гратис софтуера отп особено основаната за задачата страница WonderFox HD Video Converter Factory Pro Giveaway.

Достатъчно е единствено да кликнете на бутона Get It Free, да разархивиране.zip файла, да го инсталирате и да въведете лицензния код, включен в пакета. Безплатната версия предлага всички благоприятни условия на софтуера , само че не включва доживотните ъпдейти и професионалната техническа поддръжка, които съпровождат платената версия.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР