КОНУЕЙ, Южна Каролина (AP) – Остават две седмици преди първичните

...
КОНУЕЙ, Южна Каролина (AP) – Остават две седмици преди първичните
Коментари Харесай

Ники Хейли предизвиква Доналд Тръмп на родния си терен в Южна Каролина, докато се задават първичните избори на Републиканската партия

КОНУЕЙ, Южна Каролина (AP) – Остават две седмици преди първичните избори на Републиканската партия в Южна Каролина, Ники Хейли се пробва да провокира Доналд Тръмп на нейната територия, до момента в който някогашният президент се пробва да пресече тесния път на последния си огромен противник към номинацията.

Тръмп, насочвайки фокуса на акцията си към южния щат дни след лесната победа в Невада, се чака да набере обороти неговите поддръжници на съботен следобеден протест в Конуей, покрай Миртъл Бийч.

Тръмп, който от дълго време е любимец в конкуренцията за президент на Републиканската партия, завоюва три следващи надпревари и се стреми да употребява февр. 24 първоначални избори, с цел да затвори възможностите на Хейли и да насочи напълно фокуса си върху упования реванш с президента демократ Джо Байдън на общите избори.

Хейли пропусна събранията в Невада, осъждайки състезанието като манипулиран за Тръмп, и вместо това се концентрира върху Южна Каролина, като стартира двуседмична обиколка с рейс из щата, къ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР