Контузията на пилота на Астън Мартин Ланс Строл постави в

...
Контузията на пилота на Астън Мартин Ланс Строл постави в
Коментари Харесай

Слух: Астън Мартин опитва да върне Фетел на пистата

Контузията на водача на Астън Мартин Ланс Строл сложи в сложна обстановка отбора, който по неотложност ангажира аварийния си водач Фелипе Другович за началото на тестванията, а през днешния ден цялата тестова стратегия ще бъде изпълнена от Фернандо Алонсо.

Но шефовете на отбора би трябвало да решат кой ще кара втората кола на тима в първия кръг от сезон 2023 в Бахрейн другата седмица. Предполага се, че канадецът няма да е подготвен за старта на „ Сахир ”, което породи най-различни догатки кой може да заеме мястото му.

Най-смелите клюки са свързани с желанието на шефовете на Астън Мартин да върнат на пистата 4-кратния международен първенец Себастиан Фетел. 35-годишният немец постави края на кариерата си през предходната година и изясни, че възнамерява да си почине от Формула 1.
 Другович чака Астън Мартин да избере заместител на Строл в последния миг Другович чака Астън Мартин да избере заместител на Строл в последния миг
Себ се отдръпна от спорта след 299 старта, като предходната година той не съумя да започва в Бахрейн, защото беше инфектиран с ковид.
 От Астън Мартин потвърдиха каква е травмата, която извади Строл от тестванията От Астън Мартин потвърдиха каква е травмата, която извади Строл от тестванията
Опитът на Себ плюс капацитета, който има новия автомобил AMR23 дружно с това, че в другата кола е Фернандо Алонсо, може да трансформира Астън Мартин във любимец в борбата в средата на колоната другата седмица. Стига Фетел да е подготвен да се върне по неотложност на пистата.
 Алонсо ще кара самичък във втория ден на теста в Бахрейн Алонсо ще кара самичък във втория ден на теста в Бахрейн
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР