Контузията на Наско Месечков е тежка Състоянието на топ танцьора

...
Контузията на Наско Месечков е тежка Състоянието на топ танцьора
Коментари Харесай

Той ще е истински герой, ако издържи до края на Денсинг старс

Контузията на Наско Месечков е тежка

Състоянието на топ танцьора Атанас Месечков, който се контузи в " Dancing Stars ", е съществено, разкри ортопедът доктор Кристиян Комитов. " За злощастие Наско претърпя тежка контузия. Тя би могла да го извади от строя за месец и половина.

Към момента обаче е постоянен, поддържаме добра форма. Надявам се да издържи до края ", добави лекарят пред микрофона на Станислава Ганчева в " Dancing Stars Extra ". Откакто Месечков счупи костица сред петата и глезена по време на подготовките на шопски танц, доктор Комитов го следи от близко.

Преди всеки лайф в " Dancing Stars " танцьорът е на обезболяващи, с цел да може да понесе натоварването. Въпреки контузията във вечерта на международните музикални шлагери Наско се впусна в грациозен валс с неуморимата доктор Неделя Щонова. Красивият им танц, съпроводен със комплицирана поддръжка, провокира вулкан от страсти в журито и публиката. Освен вниманието на редовите фенове, " Dancing Stars " притегли погледа на европейската и международна шампионка по бокс Десислава Кирова, по известна като Дейзи Ланг. Българката, която от години живее в Лос Анжелис, изиска да взе участие в шоуто.

" Като бях дребна всички ми се подиграваха, че не мога да танцувам. Заради интензивната ми спортна кариера в никакъв случай не съм имала време да се науча. За мен ще бъде огромна чест да съм в моята татковина и да вземам участие в предаването ", сподели Дейзи.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР