Контузията на младата звезда на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо е

...
Контузията на младата звезда на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо е
Коментари Харесай

Нов проблем за Манчестър Юнайтед

Контузията на младата звезда на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо е по-лоша от първичните опасения.

Гарначо пострада от твърдото влизане в единоборство от десния бек на Саутхямптън Кайл Уокър-Питърс.

Срещата завърши 0:0, а аржентинският нападател влезе като промяна и престоя на терена едвам 17 минути, преди да се наложи мениджърът Ерик загар Хаг да му направи двойна промяна.

18-годишният гений беше сниман след края на мача по какъв начин напуща стадиона с патерици и шина на крайници.

Когато беше запитан на конференцията след края на мача какво е ситуацията, наставникът на Червените дяволи съобщи, че няма нищо съществено за пристигналият от Атлетико (Мадрид) флангови футболист.

" Малко накуцваше след неприятното влизане. Не желаех да пожертвам и да го оставя на терена, а и бяхме с 10 индивида поради аления картон. Мисля, че не е доста неприятно ситуацията ", сподели тогава мениджърът.

Въпреки това, съгласно журналиста Гастон Едул, първичните оценки за травмата на Гарначо демонстрират по-сериозен проблем и нападателят няма да може да се причисли към националния отбор на Аржентина за идните другарски мачове с Панама и Кюрасао.

Въпросният кореспондент не се ангажира с прогноза какъв брой време няма да играе Гарначо, само че допуска, че сигурно най-малко до края на март. Което значи, че ще липсва за два мача на Манчестър Юнайтед и за тези на националния отбор. Проблемът на Гарначо е в глезена, само че от клуба за момента не излизат с цялостна информация дали е единствено навехнат или има увреждане и на връзки, а може би и на костици.

В четвъртък Манчестър Юнайтед ще гостува на Бетис във втори осминафинален мач от шампионата Лига Европа, което не наподобява като кой знае какво затруднение след триумфа с 4:1 в първата среща.

А в неделя е мачът им с Фулъм в шампионата за Купата на Англия. Гарначо се причислява към Дони ван де Беек и Кристиан Ериксен, които няма да играят в дълготраен проект.

Марсел Забицер и Антони Марсиал също имат проблеми с травми, а Виктор Линдельоф не играе от известно време поради вирусен проблем.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР