Контузията на Кубрат Пулев вече е в историята и той

...
Контузията на Кубрат Пулев вече е в историята и той
Коментари Харесай

Контузията на Кобрата е в историята, готви се здраво

Контузията на Кубрат Пулев към този момент е в историята и той се готви интензивно за идващия си мач. Това разкри неговият по-малък брат Тервел пред NOVA и също по този начин показа упованията си от идната борба на Кобрата с Дилиан Уайт. Победителят от нея ще срещне Антъни Джошуа за международната купа в IBF.

"Мога да кажа, че се очакваше развиване с него и да излезе някакъв мач, само че не знаех тъкмо с кой съперник би могло да се провежда. Гледал съм мачове на Дилиан Уайт, много атрактивен и нападателен боксьор е. Ще стане много забавен мач.

Един подобен елиминационен мач е нужен и спечелилият ще играе с Антъни Джошуа. Кобрата сега е в Германия, приготвя се. Контузията му мога да кажа, че към този момент е в предишното. Той усилва оборотите на подготовката си ", показа Тервел и съобщи, че занапред ще разяснява с брат си идната борба.

"Колкото до този елиминационен мач, още не сме го коментирали. Ще се чуем и ще разбере каква е неговата конфигурация, каква е настройката му. По тази вест още не сме говорили ", съобщи по-малкият брат Пулев и приказва за идното си излизане на кръга тази седмица.

"Кубрат ще пристигна от Германия във Виена за моя мач в събота. Смятам, че съм квалифициран. Мачът ще е индикативен какво сме свършили, до каква степен ме го свършили. Надявам се да съм подготвен и да зарадваме хората ", приключи Тервел Пулев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР