Контузията на баскетболната звезда Лука Дончич не е сериозна и

...
Контузията на баскетболната звезда Лука Дончич не е сериозна и
Коментари Харесай

Контузията на Дончич не е сериозна

Контузията на баскетболната звезда Лука Дончич не е сериозна и гардът на Далас Маверикс ще се завърне в игра тогава, " когато дискомфортът отшуми ", оповестява журналистът Ейдриън Войнаровски от телевизия ESPN.

Дончич получи контузия в бедрото при загубата на Далас със 106:113 против Ню Орлиънс Пеликанс в Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА). 24-годишният словенец е измежду претендентите за премията за най-полезен състезател през сегашния сезон.

Запитан незабавно след края на мача какво е положението му, Дончич отговори: " Не е положително. Не разбирам какво стана и ми е необичайно. Нямам визия какво се случи. Усещам болки най-много при отскок, защото за него ми е необходим подтик и от двата крайници. Скоковете са в действителност сложни ".

След изявлението на Дончич почитателите на Далас чакаха неприятни вести, тъй че информацията от Войнаровски пристигна ненапълно изненадващо. Той написа в обществените прежди, че " ядрено-магнитният резонанс е чист и се чака Дончич да се завърне незабавно, щом дискомфортът отшуми ".

Маверикс, които за момента са в плей-ин шампионата на Западната конференция, играят с Мемфис Гризлийс в събота.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР