Контузия на Брайън Ортега прекрати основната атракция на UFC по

...
Контузия на Брайън Ортега прекрати основната атракция на UFC по
Коментари Харесай

Извадено рамо провали основния бой от UFC в Ню Йорк

Контузия на Брайън Ортега приключи главната атракция на UFC по АВС 3, която се организира в Ню Йорк тази нощ. Големият пердах сред Ортега и Яир Родригес в действителност бе зрелищен, само че приключи с механически нокаут за Родригес в категория перо. Благодарение на тази победа Родригес има открит път да провокира първенеца в категорията Александър Волкановски.

В началото на мача Ортега потегли да пресира и се отнесе много от десните крошета от Родригес. Яир вкарва множеството значими попадения първоначално. Ортега пое тежки удари от своя противник.

Двамата се разделиха, след което Ортега още веднъж опита срутване и придвижи борбата на земята. Родригес обаче му приложи ключ на ръката, което докара до травмата за Ортега. Рамото му поддаде и по този начин мача завърши в последните секунди на първи рунд.

Родригес завоюва с механически нокаут. След мача той показа, че е подготвен за реванш, само че би предпочел късмет за купата против Александър Волкановски. Ортега пък е в серия от 2 загуби и завоюва единствено 1 от последните си 4 борби за UFC.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР