Контузиите на някои от по-опитните играчи са принудили Ювентус да

...
Контузиите на някои от по-опитните играчи са принудили Ювентус да
Коментари Харесай

Алегри: Трябва да запазим баланс и да се върнем към победите

Контузиите на някои от по-опитните играчи са принудили Ювентус да обърне внимание на по-младите футболисти, счита старши треньорът Масимилиано Алегри.

Грандът от Торино стартира нерешително сезона в Серия А, а довечера посреща Интер в огромното дерби на 13-ия кръг на италианския шампионат. Ювентус е осми в класирането с 22 точки, до момента в който Интер е шести с 24.

" По-внимателни сме по време на мачовете, по-спокойни. Заради неналичието на опитни футболисти, които трябваше да са водещи в състава, ние намерихме и по-млади, на които да разчитаме ", сподели Алегри преди конфликта.
 Дерби д'Италия: Юве и Интер кръстосват шпаги в Серия
Дерби д`Италия: Юве и Интер кръстосват шпаги в Серия " А "

Двубоят е довечера от 21:45 часа

" Трябва да запазим баланс и да се върнем към успехите. Това е част от пътя, който би трябвало да извървим с младите играчи, а по-опитните им оказват помощ ", добави Масимилиано Алегри.

В отбора на Ювентус се завърна Федерико Киеза, който бе отвън игра към 10 месеца.

" Мисля, че се оправя добре. Това е приятна изненада. Ще бъде разполагаем на срещата и сигурно ще играе ", увери наставникът.

Сръбският нападател Душан Влахович съвсем несъмнено пропуща мача. " Той е единственият под въпрос, тъй като към момента не е изцяло възобновен. Ще взема решение преди мача ", сподели Алегри.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР