Контузената звезда на Бруклин Нетс Кевин Дюрант предположи, че Лос

...
Контузената звезда на Бруклин Нетс Кевин Дюрант предположи, че Лос
Коментари Харесай

Кевин Дюрант предположи кой може да стане шампион в НБА


Контузената звезда на Бруклин Нетс Кевин Дюрант допусна, че Лос Анджелис Клипърс ще завоюват купата в НБА, като ще надвият Янис и Милуоки във финалната серия. Двукратният първенец направи подробен разбор върху играчите на Док Ривърс и съобщи, че няма слаба част в тима.

“Ако трябваше да предпочитам, бих показал Клипърс - Бъкс на финала и купа за Клипърс. Просто имат прекомерно огромна дълбочина. Те не разполагаха с безусловно всичките си оръжия в по-голяма част от времето. Талантът им е неоспорим, изключително когато имаш Пол Джордж и Кауай на крилата. Те са в топ 3 или топ 4 на позицията си и са в един тим. И след тях имаш двамата най-хубави изпълнители от пейката (Уилямс + Херъл). Може би не най-хубавите, само че най-хубавата композиция, те си пасват съвършено, защото единият е гард, а другият - тежко крило.

Имат допълнения като Маркъс Морис, който бе титуляр в доста тимове, Реджи Джаксън, снайперът Лендри Шамет, ДжаМайкъл Грийн, Джоаким Ноа. Ивица Зубац също. Забравих за Патрик Бевърли.. Те имат 11 играчи, които могат да играят и няма да изневерят на доверието си. Целият им тим може да се оправя в плейофите”, изясни Кей Ди в подкаста " Play For Keeps ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР