Концертите започват на 14 декември със спектакълаДа бъде Коледа“. От

...
Концертите започват на 14 декември със спектакълаДа бъде Коледа“. От
Коментари Харесай

Коледен маратон от концерти е подготвил Младежкият дом в Монтана

Концертите стартират на 14 декември със спектакъла„ Да бъде Коледа “. От 18.00 часа в огромната зала на институцията за положителното въодушевление на публиката ще се погрижат клуб по спортни танци „ Астра “, танцова групировка “Dance machine ”, рок група „ Sweet poison ”, танцов отбор „ Младост “ и певческа група „ Пъстренец Jr. ”. С прелестен микс от танци, музика и песни, обединенията ще основат същинска коледна еуфория - подарък за всички, които участват в залата.

На 15 декември обединенията на Младежкия дом се включват в празничната стратегия на Община Монтана. На площад „ Жеравица “ на откритата сцена те ще предадат на публиката магията на наближаващите празници с концерта „ Коледно въодушевление “. Концертът е с начален час 17.30 часа, а при неприятно време ще се състои в Младежкия дом. А пък за публиката дребните сръчковци от клуб по приложни изкуства „ Дорос “ са подготвили изненада.

Концертният маратон продължава и на 17 декември. На сцената в Младежкия дом от 10.30 часа изпълнителите от Представителен танцов отбор „ Младост “, ДГ №1 „ Щастливо детство “ и сборна група от другите детски градини ще показват фолклорната продукция „ От нас забавление, от Бога здраве “. Колорит в програмата ще внесе групата за фолклорни хора при VI СУ „ Отец Паисий “. Самодейците ще показват танци от другите фолклорни области на България.

На 22 декември огромната зала на институцията още веднъж ще отвори порти, с цел да посрещне за последно през тази година феновете на танцовото и певческо изкуство. И този път фолклорна палитра от музика, танци и песни ще показват надарените танцьори от „ Младост “ и гласовитите славейчета от „ Пъстренец Jr. “. Концертът „ Коледаре, положителни госкье “ ще стартира в 19.00 часа. Вдъхновени дребни и огромни реализатори ще основат коледно въодушевление и празнична страст.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР