Концертите от турнето Всичко – най-доброто от Мария Илиева ще

...
Концертите от турнето Всичко – най-доброто от Мария Илиева ще
Коментари Харесай

Мария Илиева ще пее лично само на един човек от публиката

 Концертите от турнето " Всичко – най-хубавото от Мария Илиева " ще се трансфорат в прекарване за цялостен живот. На 9-ти юли в Пловдив, 14-ти юли в Бургас, 16-ти юли във Варна и 22-ри октомври в София БГ изпълнителката на 2019 година ще предложения по един щастливец на сцената при нея и ще му посвети ария.

Мария Илиева насочи покана към почитателите си в обществените мрежи да качат фотоси с билетите си за съответните дати от турнето ѝ. Един късметлия във всеки град ще има опцията не просто да се качи на сцената при нея по време на концерта, а и да се наслаждения на ария, изпята особено за него.

" Това е нещо, което в никакъв случай до момента не съм правила, " споделя Мария, " само че съм си мечтала да се случи на мен като почитател на обичаните ми реализатори. " Всичко – най-хубавото от Мария Илиева " е доста особено турне за мен, по тази причина взех решение да го направя и особено за почитателите. "

В обществените мрежи певицата споделя и фрагменти от подготовките с музикантите, които към този момент текат интензивно. На сцената до Мария ще бъдат Георги Янев (музикален шеф и китарист), Мартин Ташев (тромпет), Милен Кукошаров (аранжименти и пиано), Васил Вутев (барабани), Евден Димитров (бас китара), Волен Милчев (беквокали и синтезатор), Владислав Мичев (тромбон и синтезатор), Пламен Денчев (синтезатор и беквокали).

Концертът в Пловдив е част от програмата " Пловдив – Европейска столица на културата 2019 “, поддръжката си към която магнетичната изпълнителка засвидетелства още през цялото време на акцията по кандидатурата на града на тепетата за европейска културна столица.

Билети за " Всичко – най-хубавото от Мария Илиева " може да намерите на www.eventim.bg, както и на касите по места.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР